WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Kral Arthur - King Arthur (2004) Brrip Türkçe Dublaj İndir

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Kral Arthur - King Arthur (2004) Brrip Türkçe Dublaj İndir

Ekleyen: Maverick - Tarih: 29-09-2010, 12:54

0
Kral Arthur - King Arthur (2004) Brrip Türkçe Dublaj İndir

Kral Arthur - King Arthur

Yönetmenin Senaryoya Koyamadığı 16 Dakikalık Bölüm Dahil



Tarihçiler başlangıçta yüzyıllar boyunca Kral Arthurun gerçekten yaşamadığını, sadece bir efsane olduğunu düşündüler. Ancak bu efsanenin çıkış noktasında, kendi kişisel tutkularıyla halkına hizmet arzusu arasında sıkışıp kalmış gerçek bir kahraman vardı.

Roma İmparatoru Marcus Aurelius tarafından Britanyaya gönderilen Arthurun, tek amacı bir an önce Britanyadan ayrılmak ve Romanın barış ve huzurlu ortamına dönmekti. Ancak geri dönüş yolculuğuna çıkmadan önce son bir görev üstlendi. Yuvarlak Masa Şovalyeleri olarak bilinen yardımcıları Lancelot, Galahad, Bors, Tristan ve Gawain ile birlikte Britanyada son bir kurtarma operasyonu yapmaları gerekiyordu.

Romanın geri çekilişi sonrasında Britanyada boşluğu dolduracak bir lidere ihtiyaç olacaktı. Bu yeni lider, ülkesini işgalci Saxonların tehdidine karşı savunmakla yetinmeyip adayı yepyeni bir döneme taşıyacak çapta olmalıydı. Eski düşmanı Merlin ile cesur yürekli Guineverenin desteğini alan Arthur, tarihin akışını değiştirecek gücü kendisinde buldu
Filmden Kareler









Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)