WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Zombilerin Şafağı - 2004 Türkçe Dublaj Mp4

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Zombilerin Şafağı - 2004 Türkçe Dublaj Mp4

Ekleyen: Maverick - Tarih: 18-09-2010, 09:58

0
Zombilerin Şafağı - 2004 Türkçe Dublaj Mp4

Zombilerin Şafağı

Yapımcı Ülke : UK, France
Türü : Comedy, Horror
Süre : 99 Dk.
Lisan : English
Imdb Puanı : 8.0 (110,523 Oy)
Yönetmen : Edgar Wright
Oyuncu Kadrosu : Simon Pegg (Shaun), Kate Ashfield (Liz), Nick Frost (Ed), Lucy Davis (Dianne), Dylan Moran (David), Nicola Cunningham (Mary), Keir Mills (Clubber 1 (as Kier Mills)), Matt Jaynes (Clubber 2), Gavin Ferguson (Football Kid), Peter Serafinowicz (Pete)

Shaun, hayatında ciddi olarak daha hiçbir şeyi başaramamıştır. Tüm hayatı, ne için yaptığını hala bilmediği işi, iki deli ev arkadaşı Ed ve Pete, kız arkadaşı Liz ve annesi arasında gidip gelmektedir. Hayatındaki en önemli şeyse, kendini bulduğu tek yer olan Winchester adlı bardır.

Liz tarafından ilgisiz olmakla, annesi tarafından yeteneksiz olmakla suçlanır, arkadaşları ise Onun hakkında yorum yapacak kadar bile akıllı değildir. Shaun bir gün hayatının fırsatını yakalayacağını düşünmekle zamanını harcarken bütün Kuzey Londrayı zombiler basar. Sokaklar ölülerin işgali altında kalınca ve ölüm hemen yanı başınızda olunca ne hissedersiniz? Tabi ki Shaun gibi sevdiğiniz herkesi kurtarmayı. Zaten kurtarılacaklar listesinde sadece dört isim vardır; Liz, Ed, Pete ve anne.

Tüm bu ekibi toparlayıp Winchestera ulaşabilirse hayatta kalacaklarına inanan Shaunu zorlu bir macera beklemektedir. Annesi bir zombi tarafından ısırılır ve Onu öldürmek zorunda kalır. Hayatın tüm ironileri bir grup zombi sayesinde ortaya dökülür.

Shaun of the Dead, söylemesi bile komik, bir zombi komedisi. Bir çok film eleştirmeni tarafından, George A. Romeronun Yaşayan Ölüler serisinden sonra yapılmış en iyi zombi filmi olarak değerlendiriliyor. İngilterede gişe rekorlarıyla açılış yapan Shaun, tüm kült zombi filmlerine,özellikle 1979 yapımı Ölülerin Safağı'na göndermelerle dolu, yani bir çeşit Korkunç Bir Film.

Filmden Kareler


İndirme Linkleri


Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)