WarezTurkey » Antivirus » ZoneAlarm Internet Security Suite v7.0.483.000

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

ZoneAlarm Internet Security Suite v7.0.483.000

Ekleyen: teoMan - Tarih: 29-07-2008, 23:06

0



ZoneAlarm Internet Security Suite, sizi korsan (hacker) saldırılarından korumaya yarayan bir güvenlik yazılımıdır. Zone Labs firmasının tam donanımlı ve en kaliteli güvenlik yazılımı olan ZoneAlarm Internet Security Suite, bir güvenlik yazılımında aranan tüm özelliklere sahiptir. Programın ZoneAlarm Pro'dan 3 adet farkı vardır:
Antivirüs özelliği
Spam engelleyici
IM güvenliği/Web sitelerini süzgecten gecirme

Özellikler:
Güvenlik Duvarı: İnternetten gelebilecek her türlü korsan saldırıya karşı sisteminizi korur. Başkalarının sisteminize girip, bilgi hırsızlığında bulunmasını önler. İnternet trafiğini ve tüm acık portları denetler, sisteminize saldırıda bulunanın IP adresini tespit eder ve size bildirir.
Antivirüs: Sisteminizi virüs, solucan, trojan (truva atı) vb. zararlı dosyalardan uzak tutar. Program, yaptığı sistem taramasında bulduğu zararlı dosyaları sisteminizde kaldırır veya karantinaya alır.
Anti-Spyware: Spyware, adware, cerez (cookie) gibi casus yazılımlarla mücadele eder. Kredi kartı bilgilerinizin, şifrelerinizin veya gizli tutulması gereken bilgilerinizin başkaları tarafından calınmaması icin casus yazılımları tespit eder ve temizler.
Pop-Up Engelleyici: İnternette gezinirken birdenbire karşınıza cıkan can sıkıcı pop-up reklam pencerelerini engeller. Böylece internette hızlı bir şekilde sörf yapabilirsiniz.
Spam Engelleyici: E-postanızı cöp kutusu olmaktan kurtarır. Reklam veya kötü amaclı olarak e-posta adresinize yollanan spam postaları temizler.
E-posta Güvenliği: E-posta yoluyla sisteminize bulaşabilecek her türlü zararlı dosyalara karşı koruma sağlar.
Web Site Süzgeci: Her ihtimale karşı web sitelerini süzgecten gecirme özelliğine sahiptir. Sisteminizi web sitelerinden gelebilecek zararlı dosyalara karşı korur. Web sitelerini ziyaret etmeden önce güvenlik süzgecinden gecirir ve onay verdiği halde web sitesini ziyaret etmenizi sağlar.

ZoneAlarm Internet Security Suite'in özelliklerini dikkate alırsak tam bir güvenlik paketi olduğunu göreceğiz. Antivirüs, Anti-Spyware, güvenlik duvarı, pop-up engelleyici, spam engelleyici gibi özellikleri yapması icin ayrı ayrı program kurmanıza gerek yok. Tek program, bircok programa bedel bir şekilde görev yapıyor.

Kategori: Antivirus

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)