WarezTurkey » Sıkça Sorulan Sorular - Duyurular » Scriptler Hakkında Genel Bilgi !

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Scriptler Hakkında Genel Bilgi !

Ekleyen: supremacy - Tarih: 23-10-2009, 02:59

1
Scriptler Hakkında Genel Bilgi !

Sitemizde Yayınlanan Scriptler Hakkında genel bilgiler gerekli açıklamalar



Herşeyden önce bilmeniz gereken altın kural, eğer php yada asp, yada en azından html bilmiyorsanız kolay kolay hiç bir site admini size null yada warez script için yardımcı olmaz.

Soru: Null nedir?

Cevap: Null dediğimiz şey kısaca anlatmaya çalışayım, bazı scriptler bilindiği üzere paralıdır, zaten paralı olması ve kaliteli olması insanları bu scriptlere teşvik eder, birde scriptler başarılı ise tamamdır.

Bu sistemleri kodlayan kişiler scriptlerini bir şekilde korumak ister ve scriptin belirli kısımlarında çeşitli algoritmalar kullanarak lisansı olmayan kullanıcıların scripti kullanmasını engellerler.Kimi scriptler kırılabilirken kimisi kırılamıyor.Algoritma dediğimiz şeyin çok çeşidi var.

İşte bu durumda bazı gruplar ortaya çıkıyor ve bu tür scriptleri kırıyorlar.Tabi şunu belirteyim kırılmış bir script hiç bir zaman güvenli değildir.Kırılmış bir scripti kullanan bir kişi önce bunu bilmeli.İşte şifrelerin yada şifre tetikleyicilerin çözülerek sunulmasına null yani Türkçe ile illegal paylaşım denir

Null: Kırılmış script


Birde Warez scriptler vardır.Bu warez scriptler ise genelde insanlar kendilerine özel script yazdırırlar, ve bazı vatandaşlar bu özel scriptleri bazı yöntemler ile çekerler kafalarına göre içine kod gömerler yada kod silerler yada bozup ortaya atarlar.Size kimse kolay kolay özel scripti çekip vermez.Tabi çeken kişi arkadaşınız kankanız ise ayrı.Biz yönetim olarak bu türdeki scriptleri yayınlamıyoruz.Bir kaçtane var onlarda görüldüğü üzere sorunlu.

Niye yayınlamıyoruz korkuyormuyuz hayır.Bu net alemi o kadar değişik bir ortamki, 25 yaşında biri olarak çok değişik insanlar gördüm en nefret ettiğim grup lamerlerdir.Mesala bizim sitemiz var warez sitesi bunun kanuni olarak bizlere neler getirceğinin farkındayız lakin lamerler insanların sistemlerine girerek zarar verirler.Bununda emin olun sağlam cezaları var hele karşınızdaki dişli biri ise işiniz zor.

O nedenle ah almayın yada insanların canını yakmayın.Emin olun çark birgün dönüp sizi bulur.

Konumuza dönersek warez scriptler iflah olmaz eğer php,asp,html coderseniz ayrı bir konu.Bizler script eklerken önümüze geleni değil gerçekten çalışan scriptleri özellikle null scriptleri yayınlıyoruz.Bunların yanında ücretsiz FREE scriptlerede yer veriyoruz.Zira ücretsiz çok kaliteli bir çok script mevcut.

Scriptler hakkında kesinlikle destek vermiyoruz.Eğer bir adam scripti çekip

- abi bu nasıl kuruluyor diyorsa

Ne diyebilirimki? Hem null script hem kurmayı bilmiyor hadi kurdum ya sonrası istekler istekler birde null yada warez script.Binlerce kod.Ayrıca yüzlerce script eklemişiz dikkat ederseniz ara verdim, çünkü bu sorunlar insanı zamanla bıktırıyor.

Eğer kodlar hakkında bilginiz yoksa ücretsiz scriptler ile başlayın.Onların destek sitelerinde takılın.Öğrenmek istediğiniz dil asp,php varsa ufaktan başlarsınız ama bunları bilmeden önce en azından html bilmeniz gerekir.Warez yada null scriptler yukardaki nedenlerden dolayı destek vermiyoruz.Bu yolda devam eden arkadaşlarımızada önerilerimi anlattım.

Birde scriptlerin genelde 2 şekilde kurulma yöntemi vardır

1- Siteadiniz.com/install.php şeklinde adım adım kurulur yada
2- bir config yani ana ayar dosyası olur bu dosya içine gerekli bilgiler girersiniz db bilgileri db adı v.s gibi ayrıca birde sql verilir bunuda phpmyadminden aktarım yaparsınız site çalışır.

Php üzerinden anlatıyorum çünkü paylaşımlarımızın 100/99 u php.

Bir diğer faktör ise sunucular,localhost,

Localhostta her script çalışmaz
Aynı şekilde serverlardada her script çalışmaz.

Bu nedenle script kurmadan önce scriptin istediği bileşenlere mutlaka bakınız.


Saygılar sevgiler
www.warezturkey.net
Supremacy




Kategori: Sıkça Sorulan Sorular - Duyurular

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 17 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
23 Ekim 2009 16:58

seqill

  • Üye Grubu: Üye
 
Süper anlatmışsın eline emeğine sağlık

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)