WarezTurkey » Grafik Dizayn » Autodesk 3ds Max 2009

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Autodesk 3ds Max 2009

Ekleyen: Admin - Tarih: 18-04-2008, 13:40

0


Sinema perdesindeki 3B film efektlerini siz de oluşturun. En popüler bilgisayar oyunlarındaki gercekci karakterleri yaratın. Zengin ve daha karmaşık tasarım görselleştirmeleri üretin.

Autodesk 3ds Max® modelleme, kaplama ve canlandırma yazılımı ile oyun geliştiricileri, tasarım görselleştirmesi yapanlar, görsel efekt üreten tasarımcılar işlerindeki üretkenliği en üst seviyeye cıkartır.

Yeni Autodesk 3ds Max® ile şaşırtıcı sonuclara cok daha kısa zamanda ulaşın. Karmaşık sahnelerle calışma performansı 3ds Max ile kayda değer şekilde artırılmıştır. Kullanıcı ara yüzü ile olan etkileşimde, malzeme tanımlamaları ve nesne değişikliklerinin etkileşimli şekilde yapılmasında bu performans artışını hissedersiniz. Yeni özellikleri, kullanıcı dostu ara yüzü ve yeni sahne yönetim özellikleri ile tanışın. 3ds Max ile kullanıcı arayüzünde calışırken yarattığınız ışık kaynaklarını ve gölgelerin sahne icinde etkileşimli olarak gercek zamanlı kontrol edin. 3ds Max sun/sky sistemi ve Architectural and Design material ile etkileşimli olarak calışın.

Ek olarak yeni entegre MAXScript ProEditor ile daha önce olmadığı kadar özelleştirme esnekliğine kavuşun. Geliştirilmiş ve optimize edilmiş DWG tabanlı File-linking aracı ile AutoCAD®, AutoCAD® Architecture ve Revit® Architecture yazılımlarından gelen verileri kullanın. File-linking ile aldığınız DWG formatındaki veriler eskiye oranla cok daha az dosya boyutlarında saklanabilir. Sonuc olarak bu sürüm kullanıcı ara yüzü ve Biped geliştirmeleri ile cok daha esnek ve güclüdür.

Anasayfa: http://www.autodesk.ru

Boyut: 938 Mb

Autodesk.3ds.Max.2009.Incl.Keygen-X-FORCE

downloadDownload Rapidshare Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8 | Part 9 | Part 10

Şifre: www.warezturkey.net

Kategori: Grafik Dizayn

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)