WarezTurkey » Script » Ücretsiz Admin Panelli Resim Yükleme Scripti - Php

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Ücretsiz Admin Panelli Resim Yükleme Scripti - Php

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 8-06-2014, 21:00

1
Ücretsiz Admin Panelli Resim Yükleme Scripti - Php

Ücretsiz Admin Panelli Resim Yükleme Scripti - Php


Ücretsiz olarak sunulan php + mysql ile çalışan resim yükleme scriptidir. Orjinal adı Scripteen Free Image Hosting Script şeklindedir. Admin paneli bulunmaktadır. Çoklu server desteği, çoklu resim yükleme, url'den resim yükleme özellikleri bulunmaktadır. Scriptin dili ingilizce'dir ancak Türkçe'ye çevirmeniz mümkündür. Admin panelinden birçok ayarı yapabilir, tasarımı kendinize göre uyarlayabilirsiniz. Oldukça sade bir script. Üyelik sistemide bulunmaktadır.

Gerekli bileşenler
PHP, MySQL, Mod_Rewrite, PHP Gettext, GD Library

Demo
[url=https://www.warezturkey.me/engine/go.php?url=aHR0cDovL2Fub255bS50by8%2FaHR0cDovL3plbWd5LmNvbS8%3D]Tıklayınız[/url]

demoda birçok özellik çalışmayabilir.

Kurulum için dosya içerisinde yer alan install-guide.html dosyasına bakınız. İngilizce'dir ceviri.yandex.com.tr yada translate.google.com.tr adresleri yardımcı olacaktır. Kabaca;
1 - mysql veritabanı oluşturun
2 - database_upload klasörü içerisinde yer alan scripteen.sql dosyasını phpmyadminden oluşturduğunuz veritabanına yükleyin
3 - db.php dosyasını herhangi bir editör ile açın;
$db = new ezSQL_mysql('DB_USER', 'DB_PASS', 'DB_NAME', 'DB_HOST'); 


kendinize göre düzenleyin
4 - bootstrap.php dosyasını açın site url, admin şifre ve kullanıcı adı bilgilerini değiştirin.

Admin url adresi site.com/admin

free-image-hosting-v3 klasörü içerisinde yer alan install-guide.html, translate-guide.html, database_upload, POEdit Translation Files dosyaları hariç geri kalanı ftp sunucunuza yükleyin.

Eğer farklı bir dilde kullanmak isterseniz düzenlenmeniz gereken dosya POEdit Translation Files klasörü içerisinde yer alıyor. translate-guide.html dosyası içerisinde çeviri yapabileceğiniz program, yapılması gerekenler ingilizce olarak yazıyor.

Özetle işinizi fazlası ile görebilecek, ücretsiz güzel bir script. Temel düzeyde kod bilginiz yoksa indirmeyin. Yani okadar işim arasında script içinde destek verecek durumum yok açıkca söyleyim, sonra darılma gücenme olmasın. Bu nedenle script paylaşımını kesmiştim ancak kaliteli bulduğum ücretsiz scriptleri paylaşmaya gayret edicem. Destek olgusunu ücretsiz scriptlerin forumlarından alabilirsiniz.

Kategori: Script

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 0 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
3 Şubat 2015 21:22

İlteriş_Batur

  • Üye Grubu: Ziyaretçi
 
JDK 6 update 22 jdk sizde varmı acaba sitede aradım ama bulamadım,yada nereden bulabilirim, bilgilendirirseniz yok iyi olur. Sağolun...

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)