WarezTurkey » Program indir » KMPlayer v3.8.0.119 Türkçe

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

KMPlayer v3.8.0.119 Türkçe

Ekleyen: teoMan - Tarih: 29-01-2014, 02:34

0
KMPlayer v3.8.0.119 Türkçe

KMPlayer v3.8.0.119 Türkçe | 32 Mb


KMPlayer, bir çok medya dosya biçimini oynatabilen ve destekleyen, çok yönlü ve becerikli bir medya oynatıcısıdır. Bu biçimler arasında VCD, DVD, Blu-ray, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, QuickTime ve diğerleri var. Çok geniş bir özellik yelpazesine sahip olan bu program ile altyazıları düzenleyebilecek veya kontrol edebilecek, ses, video veya ekran görüntülerini bir çok yol ile yakalayabileceksiniz.

Programda bulabileceğiniz "Album" özelliği ile kendi medya albümlerinizi yaratabilecek ve yönetebileceksiniz. Favoriler, TV kartı desteği gibi bir çok benzersiz ve eşşiz özellikle donatılmış bu yazılım bilgisayarınızdaki tüm medya ihtiyacını karşılayabilecek düzeyde. Sisteminizde hiç bir kodek karışıklığı yaratmak istemiyorsanız bu programı kurup artık rahatlıkla mp3lerinizi dinleyebilir, DVD filmlerinizi izleyebilir veya HDTV-Rip, DVDRip gibi kodeklerle hazırlanmış DivX, XviD, MKV videoları da izleyebilirsiniz.

Aynı zamanda hasarlı veya bozuk AVI dosyalarını oynatabilme gibi bir özelliği de bulunan program, paylaşırken şifrelenmiş, sıkıştırılmış müzik albümlerini (ZIP, RAR) de oynatabiliyor.

Skin desteği ile tamamen değiştirilebilir, gelişmiş ve kullanımı kolay bir arayüze sahip bu oynatıcı, dilerseniz oynattığınız medya türüne göre skin değiştirebiliyor.

KMPlayer, neredeyse bilgisayarınızda oynatmak istediğiniz medya dosyaları için gerekli tüm çözücüleri içeriyor. Fakat isterseniz kendi bünyesinde barındırmadığı kodekleri de external (harici) çözücüler ile sağlayabiliyorsunuz.

Oynatıcının en büyük özelliklerinden biri olan hem dahili hem de harici filtre desteği ile tamamen diğer çözücülerin kontrolü sağlanabiliyor. Hazır kodeklerle gelen ve çoğu medya dosyasında kodek yüklemesi yapmanızı gerektirmeyen bu oynatıcı, aynı zamanda sistem filtreleri ile kendi filtrelerini karıştırmıyor, böylece hiç bir hata veya karışıklığa yol açmıyor.

Not: Kurulumda listelenen diller arasında Türkçe olmaması sizi şaşırtmasın. Bu sadece kurulumun dilidir. Programın kurulumu tamamlandıktan sonra sistem diliniz ile aynı olacaktır, bu durumda sisteminiz Türkçe ise programı da Türkçe olarak kullanabilirsiniz. Yine de dili değiştirmek isterseniz program penceresine farenizin sağ tuşu ile tıklayarak "Dil" menüsünden dilediğiniz dil dosyasını seçmeniz yeterli olacaktır.

İçerdiği Kodek ve Filtreler:
. Video Decoderleri : DivX, XviD, Theora, WMV, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, VP3, VP5, VP6, H263(+), H.264(AVC1), CYUY, ASV1/2, SVQ1/3, MSVIDC, Cinepak, MS MPEG4 V1/2/3, FFV1, VCR1, FLV1, MSRLE, QTRLE Huffyuv, Digital Video, Indeo3, MJPEG, MPNG SNOW, TSCC, Dirac, VC-1, RealVideo, SMC vs.

. Ses Decoderleri : AC3, DTS, LPCM, MP2, MP3, Vorbis, AAC, WMA, ALAC, AMR, QDM2, FLAC, TTA, IMA ADPCM, QCELP, EVRC, RealAudio vs.
o 2Ch -> Çoklu kanal dönüşümü
o Kayıt dönüştürücü: Dahili kopya, Gabest's, Morgan
İndirme Linkleri


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)