WarezTurkey » Program indir » Adobe DreamWeaver CS5.5 Orjinal Türkçe / İngilizce Full

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Adobe DreamWeaver CS5.5 Orjinal Türkçe / İngilizce Full

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 27-05-2011, 07:34

19
Adobe DreamWeaver CS5.5 Orjinal Türkçe / İngilizce Full

Adobe DreamWeaver CS5.5 Orjinal Türkçe / İngilizce Full Teklink


Adobe Dreamweaver CS5.5, webmaster yada web siteleri yapan dostların sıkça kullandığı ve alanında lider olan yazılımlardan biridir. Bu sunumda orjinal olarak Türkçe yada ingilizce sürümleri ayrı ayrı olarak eklenmiştir. İsterseniz ingilizce sürümü, isterseniz Türkçe sürümü indirebilirsiniz.

Dreamweaver nedir?
Adobe® Dreamweaver® CS5.5 masaüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar, tabletler ve diğer aygıtlarda görüntülenecek standart tabanlı web siteleri ve tasarımlar oluşturmak için görsel ve kod seviyesinde özellikler sağlayan sektörün önde gelen web içeriği oluşturma ve düzenleme yazılımıdır.

Birden çok ekran için tasarlayın
Telefonlara, tabletlere ve PC'lere aynı anda tasarlamak için Adobe® Dreamweaver® CS5.5 yazılımında yer alan Çoklu Ekran Ön İzleme panelini kullanın. Her bir aygıta farklı stil yazmak ve oluşturmak için Ortam Sorgularını kullanın. Widget Browser ile jQuery Mobile kullanıcı arayüzü widget'larına hızlı bir giriş yapın.

Çoklu Ekran Önizlemesi paneli
Çoklu Ekran Önizlemesi paneliyle akıllı telefonlar, tabletler ve kişisel bilgisayarlar için tasarlayın. Geliştiriciler ortam sorgusu desteğiyle çeşitli aygıtlar için görüntü oluşturmayı tek bir panelde biçimlendirebilir ve görselleştirebilir.

jQuery entegrasyonu
jQuery kod ipuçlarıyla gelişmiş etkileşim katın. jQuery, web sayfalarına çeşitli etkileşimler katma işlemini kolaylaştıran sektör standardında jаvascript kitaplığıdır. Cep telefonları için başlangıç şablonlarıyla hızlı bir başlangıç yapın.

CSS3/HTML5 desteği
Yeni CSS3 kurallarını desteklemesi için güncellenen CSS paneliyle stil oluşturun. Tasarım görünümü artık siz ekran boyutlarını ayarlarken farklı stiller uygulayarak ortam sorgularını destekler. HTML5, kod ipuçları ve Tasarım görünümü oluşturma desteğiyle gelecek için kod oluşturun. Canlı Görünüm artık
<video /> (QuickTime ile) ve <svg /> etiketi desteği içeriyor.


Üst düzey Canlı Görünüm oluşturma
Sayfanızı artık güncellenmiş Webkit oluşturma motoruna sahip Canlı Görünümle kontrol edin. Gerçek zamanlı ortam sorgusu desteğiyle birden fazla aygıta ait tasarımları önizleyin. HTML5 ve CSS3 yetenekleri ve geliştirmeleri mobil aygıt tasarımlarını daha verimli hale getirir.


PhoneGap ile yerel Android ve iOS uygulamaları
Yeni PhoneGap fonksiyonu ile yerel Android ve iOS uygulamaları oluşturun ve paketleyin. Mevcut HTML dosyanızı açık kaynak PhoneGap çerçevesini kullanarak Dreamweaver ile cep telefonu uygulamasına dönüştürün.


Kapsamınızı genişletin
Sayfalarınızı Firefox'un yeni Adobe® BrowserLab uzantısı ile test edin. Entegre World Wide Web Consortium (W3C) canlı doğrulama ile temiz kodlar sunun.

Entegre CMS desteği
WordPress, Joomla! ve Drupal gibi içerik yönetimi sistemi (CMS) çerçevelerinde tasarım ve test desteğinin keyfini çıkarın. Dinamik Olarak İlgili Dosyalar özelliği, dinamik sayfalarda bile sayfanın ilgili dosyalarına doğrudan erişim sağlarken, Canlı Görünüm Gezinme de dinamik uygulamaların doğru önizlemelerini sunar.


FTPS, FTPeS desteği
Geliştirilmiş FTP desteğiyle dosyaları daha güvenli biçimde dağıtın. Dreamweaver CS5.5 artık FTPS ve FTPeS protokolleri için yerel destek sağlıyor.


Siteye özgü kod ipuçları
Üçüncü taraf PHP kitaplıkları ve WordPress, Drupal, Joomla! gibi CMS çerçeveleri için geliştirilmiş ipucu desteğini etkinleştirerek Dreamweaver CS5.5'te standart dışı dosyalar ve dizinlerde kod ipuçlarından faydalanın.

Adobe Creative Suite entegrasyonu
Adobe Flash® Professional, Fireworks®, Photoshop® Extended ve Adobe CS Live çevrimiçi hizmetleri arasında akıllı entegrasyon ile projeleri tamamlamak için gereken adımların sayısını azaltın ve zaman kazanın.*


Genişletilmiş Dreamweaver topluluğu
Geniş Dreamweaver topluluğuyla paylaşın ve birlikte öğrenin Çevrimiçi Adobe Design Center ve Adobe Developer Connection'dan, eğitim ve seminerlerden, geliştirici sertifika programlarından ve kullanıcı forumlarından yararlanın.


Önde gelen teknolojiler için destek
HTML, XHTML, CSS, XML, jаvascript, Ajax, PHP, Adobe ColdFusion® yazılımı ve ASP dahil, önde gelen web geliştirme teknolojilerinin çoğunu destekleyen bir ortamda tasarlayın ve geliştirin.


Son teknolojiyle çalışın
Sayfaları daha hızlı yazmak için HTML5 ve CSS3 kod ipuçlarından faydalanın. Entegre jQuery kod ipucu, endüstri standardında etkileşimler eklemeyi kolaylaştırır. FTPS/FTPSES desteği kodunuzun daha güvenli bir şekilde verilmesini sağlar.


W3C® doğrulama
Standartlara uygun web tasarımlarınızın doğruluğundan emin olmak için W3C'nin çevrimiçi doğrulama hizmetini kullanın.

Subversion desteği
1.7 protokol sürümüne yükseltilen Subversion® yazılımı desteğiyle dosyalarınızı daha güvenli biçimde saklayın.


Adobe BrowserLab entegrasyonu
Birden fazla görüntüleme, tanılama ve karşılaştırma aracı ile dinamik web sayfalarını ve yerel içerikleri önizleyin. Dreamweaver, web tarayıcıları ve işletim sistemleri üzerinde web içeriklerini hızlı ve doğru bir şekilde test eden CS Live çevrimiçi hizmeti1, 2 Adobe BrowserLab ile birlikte çalışır.

CSS denetimi
CSS kutusu modelini ayrıntılarıyla, görsel olarak görüntüleyin, CSS özelliklerini kod okumadan ve ayrı bir araca ihtiyaç duymadan değiştirin.


Akıllı kod yardımı
Güvenle hatasız kodlar yazın. Spry, jQuery ve Prototype gibi HTML, jаvascript ve Ajax çerçeveleriyle kod ipuçlarından yararlanın. Dinamik PHP kod ipuçlarıyla temel PHP işlevlerini daha iyi anlayın.


PHP özel sınıfı kod ipuçları
PHP uygulamalarını geliştirin ve yönetin, dinamik PHP kod ipuçlarıyla temel işlevleri, yöntemleri ve nesneleri daha iyi anlayın.

Basit site kurulumu
Dreamweaver'ın yeni araçlarla donatılan Site Tanımı iletişim kutusunu kullanarak kolaylıkla bir site kurun. Aşamalı, ağ formunda ve diğer tür siteleri kullanmak için özel adları olan birden fazla sunucu ekleyin.


CSS başlangıç sayfaları
Standartları temel alan web sitesi tasarımınızı, güncellenmiş ve basitleştirilmiş CSS Başlangıç Mizanpajları ile bir adım önde başlatın. Artık CSS en iyi uygulamalarıyla, kolay anlaşılan seçme araçlarını ve kurallarını bir araya getiren daha geniş bir seçenek yelpazesi sunan şablonlardan seçim yapabilirsiniz.

Kapsamlı CSS desteği
Web sitelerini güçlü CSS araçlarıyla tasarlayın ve geliştirin. Ayrı araçlara gerek duymadan CSS kutusu modelini görsel olarak görüntüleyin ve harici stil sayfalarında bile CSS kodunu elle düzenleme ihtiyacını azaltın.

Entegre FLV içeriği
FLV dosyalarını herhangi bir web sayfasına işaret edip tıklatma kolaylığıyla ve standart uyumlu kodlarla ekleyin. Filmlerinizi Canlı Görünüm'deki FLV kayıttan yürütme özellikleri ile önizleyin.

Not : Dosya içersinde ilaç ve tarafımdan hazırlanmış kurulum metni mevcuttur.

Konu teoMan tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: linkler güncellenmiştir

İndirme Linkleri


Adobe DreamWeaver CS5.5 Orjinal Türkçe / İngilizce Full

::: Türkçe Sürüm ::::
Letitbit | uploading | ul.to



::: İngilizce Sürüm ::::
Letitbit | Uploading | ul.to


Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir > WebMaster Programları

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 1 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
30 Mart 2012 04:26

altugin

  • Üye Grubu: Üye
 
teşekkür ediyorum

<
  • 2 045 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
22 Ağustos 2011 20:37

traineryum

  • Üye Grubu: Üye
 
Teşekkürler ing. sürümünü indirip tr master collection olan sistemime farklı bir dizine kurdum sorunsuz çalıştı eline sağlık.

<
  • 2 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
6 Ağustos 2011 11:12

liongold

  • Üye Grubu: Üye
 
Neyse ya ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Sorunu kendi çapımda çözmüş sayılırım.

warezturkey.net/webmaster/9176-adobe-dreamweaver-cs5-full-indir.html

Bu linkte ki Dreamweaver'ı indirdim. İlaç zehirli ilaç çıktı. Avira hemen uyarıyı verdi ve ilacı sildim. Tabii sadece ilacı sildim. Hosts dosyasıyla ilgili prosedürleri yerine getirdim, programı kurdum ve bu sayfadan indirdiğim serial programıyla seriali girdim. Ve oldu...

Tekrar teşekkürlerimi sunarım...

<
  • 6 698 Yorumu var
  • 8 851 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
5 Ağustos 2011 21:48

Supremacy

  • Üye Grubu: Yönetici
 
liongold,
Windows ve adobe programlarını biz yazmadığımız için neden, niçin hata verir eder fikrimiz yok. Bizde kurduk denedik resimde ekledik sorunsuz kuruldu oldu etti, sorununuz teknik ancak nedeni nedir bilmiyorum zira adobenin hiç bir serisinde kurulumda sorun yaşamadım en azından bu tür sorun yaşamış olup çözüme kavuştursak yardımcı olurduk, dilerim bu sorunu yaşayan biri çözümüde yazarda durum sorun olmaktan çıkar.

<
  • 2 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
5 Ağustos 2011 14:48

liongold

  • Üye Grubu: Üye
 
Yaw arkadaş bende de aynı durum söz konusu. Dosyayı rardan çıkarıyorum, hosts dosyasında yapılması gerekenleri yapıyorum. Kurulum için dosyaya tıkladığımda ufak bir "Adobe Yükleyicisi" penceresi çıkıyor ve aynen şunlar yazıyor.

Yükleyici, Makineyi yeniden başlatma işleminin beklemede olabileceğini saptadı. Yükleyiciden çıkmanız, makinenizi yeniden başlatmanız ve yüklemeyi tekrar denemeniz


Uyarı penceresinde ki yazı aynen bu. Ne fazla ne eksik. Hatta sonunda ki "yüklemeyi tekrar denemeniz" ifadesi de.. :)

Her neyse bu uyarıyı dikkate alıp PC'yi yeniden başlatıyorum, ancak yine aynı uyrıyı veriyor.

Tabii pencerede "Yoksay ve Devam Et" butonu da mevcut. Bu butona basıp devam ediyoruz, seriali de giriyoruz ve kurulum başarıyla tamamlanıyor (Succesfully Installed).

Ancak yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi, kurulduktan sonra Dreamweaver'i açmak için programın simgesine tıkladığım da, ne oldu ne bitti diyemeden monitörde ki görüntü aniden gidiyor ve dünyamız karanlıklara gark oluyor.

Bu duruma bir çare var mıdır.....?

<
  • 635 Yorumu var
  • 18 022 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
28 Haziran 2011 04:49

teoMan

  • Üye Grubu: Yönetici
 
yasin28,
Sana daha kolay bir yol önereyim, 30 saniyeni almaz, bir metin belgesi oluştur ismi "hosts" olsun, içine bahsedilen satırları yapıştır kaydet, kapat, son olarak uzantısını yani ".txt" kısmını sil ve "etc" klasörüne taşı..

--------------------

<
  • 2 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
28 Haziran 2011 00:41

yasin28

  • Üye Grubu: Üye
 
sa arkadaşlar ben dreamwerde pohoshpte firiworkta lisence yazıcam ama
C:\Windows\System32\drivers\etc host dosyası yok daha dogurusu pc vürüs girimşti şuan silindi kasperksy ile sidim ama etc deki tüm dosyalar yo bozumuş yada silnimiş o etc deki dosyları up edip mesaj yazın lütfen hotfileye yükleyin ne lütfen 2 3 dk nızı almaz

<
  • 3 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
20 Haziran 2011 15:18

enesgnc

  • Üye Grubu: Üye
 
türkçe kuracağım

Cevap : Türkçe kuracaksan Adobe id alanı gelince sayfayı geçebiliyorsun arkadaşım, bir defa sorunlarınızı lütfen detaylı yazınki bizde silmek zorunda kalmayalım. Bak sırası ile sonkez yazıyorum.

1 - Dosyaları indirdin rardan çıkardın
2- Kuruluma başlamadan hosts dosyasına girilecek olan ip adreslerini gir oda zaten dosya içinde mevcut
3- Sonra programı kurmaya başla anlaşma çıkar kabul et ve serial sorulan ekran gelir, keygeni aç serial üret programa gir, zaten seriali doğru girmezsen programı kuramazsın. Seriali girince kurulum dili olarak Türkçe seç ve kuruluma geçer
4 - Sonra adobe ıd sorar bu adımı atla yada geç der geçersin hepsi bu

<
  • 3 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
20 Haziran 2011 15:10

enesgnc

  • Üye Grubu: Üye
 
adobe id girmeden kurulumu nasıl yapıyoruz?


Cevap : Türkçe'mi kuruyorsun ingilizcemi?

<
  • 3 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
20 Haziran 2011 14:38

enesgnc

  • Üye Grubu: Üye
 
dediğiniz gibi hosts dosyasını düzenledim kurulumda adobe id girince biraz bekliyor.
geçersiz key yazıyor.
çözümü varmıdır.

Cevap : Çözümü orjinal ürün almaktır. Adobe ID dediğiniz adobe sitesinden alınan üyeliktir, bunu programa girerseniz programda site ile iletişim kurucak hali ile serial kontrolüde yapıcak ve sahte serial nedeni ile program açılmıycak. O nedenle adobe ıd girmiyoruz.

Önceki Sonraki
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)