WarezTurkey » Program indir » Faronics DeepFreeze Enterprise 7.10.220.3176 Multilingual

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Faronics DeepFreeze Enterprise 7.10.220.3176 Multilingual

Ekleyen: supremacy - Tarih: 26-09-2010, 08:58

2 Faronics DeepFreeze Enterprise 7.10.220.3176 Multilingual Full | 169 Mb

Güclü teknoloji; üstün koruma. Deepfreeze, yeni sürümüyle karşımızda. Bilgisayarınız yeniden başladığında her şey %100 ilk actığınız gibi olacak, Windows 95, 98 ME, 2000, XP ve vista icin 8 saniyelik tek bir yükleme yeterli. Elveda virüsler, casus yazılımlar, korkular; Deepfreeze yenilenmiş versiyonuyla daha muhteşem döndü. Bırakın cocukları bilgisayarınızı istediği gibi dağıtsın silsin. Tek bir yeniden başlatma ile her şey eskisi gibi olacak. Üstelik tek bir bit bile kaybolmayacak.

Bu sürüm ise normal ev kullanıcıları için tasarlanmıştır.

Özellikler:
- Tüm programların kaydını tutup, acılışta silebilir.
- Birden cok sabit sürücüyü destekler.
- SCSI, ATA, SATA, vr IDE sabit disk desteği mevcuttur.
- Güvenli bir şifre koruması mevcuttur.
- Tüm bu işlemleri gercekleştirirken sadece 2Mb alan kullanır.

Önemli Not: Önemli calışmalar yapıp dosyalarınızı kaydedeceğiniz zaman veya yeni bir oyun ve program kuracağınız zaman deepfreeze programını kapatmayı unutmayın.

Deep Freeze Ayarları Ve Sistemden Kaldırılması:
Programın kullanımı değil ancak özellikle ayarlar menüsüne erişimi ve sistemden kaldırılması konusunda bazı zorluklar var. Gelin programı nasıl ayarlayabileceğimiz ve sistemden kaldırabileceğimize bir bakalım.

# 1.Ayarlar Menüsüne Erişim:
Programı ilk actığımız zaman saat simgesinde bir simge ile karşılaşacaksınız. Ancak diğer programların aksine bu simgeye tıkladığınızda bir menü görüntülenmeyecek. Paniklemeyin. Bu özellik programın doğasında var. Program menüsüne erişebilmek icin SHIFT tuşuna basılı tutarak saat simgesine cift tıklamak ya da aynı anda CTRL + ALT + SHIFT + F6 tuşlarına basmanız yeterlidir. Bu işlemi gercekleştirdikten sonra karşınıza bir menü cıkacaktır. Bu kısımda ayarlara erişebilmek icin şifremizi yazmamız gerekiyor. Bu şifreyi eğer bir tane atamadıysanız boş bırakarak Enter tuşuna basıp gecebilirsiniz, ancak eğer şifre atadıysanız bu şifreyi yazmanız gerekiyor. Daha sonraki pencerede karşımıza gelecek ayarlara isterseniz programı aktif/pasif etmek kısmından bakalım.

# 2.Programı Aktif/Pasif Etmek:
Yukarıdaki işlemi gercekleştirip menüyü actıktan sonra burada karşımıza 3 secenek gelecektir. Bu secenekler ve secildiğinde yaptıkları işlere bakacak olursak;
Boot Frozen: Bu seceneği secerseniz program bir sonraki Windows acılışında otomatik olarak aktif olacaktır.
Boot Thawed (1 Restarts): Bu seceneği secerseniz yandaki kutu da aktif olacaktır. Buradan programın ne kadar kez pasif olacağını ayarlayabilirsiniz.
Boot Thawed: Bu seceneği secerseniz program bir sonraki acılışta kapatılacaktır. Böylece alt tarafta anlatacağımız programın kaldırılması işlemini gercekleştirebileceksiniz.

# 3.Programı Sistemden Kaldırmak:
Yukarıdaki ayarlardan Boot Thawed seceneğini secip bilgisayarımızı yeniden başlattıktan sonra, sitemiz aracılığıyla indirdiğiniz programın kurulum dosyasını calıştırın. Eğer yukarıdaki işlemleri gercekleştirdiyseniz Uninstall seceneği aktif duruma gececektir. Uninstall yapıp bilgisayarınızı baştan başlatın. Program sistemden kaldırılmış olacaktır.

Not: Programın calışması oldukca zahmetsiz olduğu kadar güvenlik acısından da kaldırılması bir o kadar zordur. Ancak bu kadar zor bir kaldırılma işleminin olduğunu bilmemiz programın gercekten de işini ehliyle yaptığını kanıtlar nitelikte. Yine de programı kaldırmakta güclük cekmemek icin en başta anlattığımız program şifresini mümkünse secmemeniz ya da kolay hatırlayabildiğiniz bir şifre ile değiştirmenizi şiddetle öneririz.

Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 1 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
7 Mart 2011 20:08

koymokoko

  • Üye Grubu: Üye
 
tşk ederiz

<
  • 3 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
29 Kasım 2010 13:04

yigit2828

  • Üye Grubu: Üye
 
teşekkürler

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)