WarezTurkey » Video » Online Film İzle » Ölümcül Deney: Kıyamet (Resident Evil: Apocalypse)(online izle)

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Ölümcül Deney: Kıyamet (Resident Evil: Apocalypse)(online izle)

Ekleyen: teoMan - Tarih: 28-07-2008, 21:01

0

Part 1


Part 2



Resident Evil' ın devam filmi, ilkinin bittiği noktadan devam ediyor. Biyokimyasal felaketten kurtulmuş olan Alice bir yandan virüsü durdurmanın yollarını ararken, diğer yandan da harebe şehir Racoon' dan kurtulmaya calışmaktadır. Umbrella şirketinin deneylerine maruz kalan Alice olağanüstü güclere sahip olmuştur.

Umbrella' da daha önceden calışmış ve işlerine son verilmiş bir kac kişi de Alice' e katılır. İmkansız gibi görünen bu kurtuluş macerasında karşılarında en ağır silahlarla donanmış bir ordu, vahşi zombiler vardır. Ama bunların ötesinde en korkutucu olanı Umbrella' nın yeni yaratığı Nemesis'dir. Bu yeni yaratıkla başa cıkmak hic de kolay olmayacaktır.

Video oyunu olarak ününü korumaya devam eden Resident Evil'ın ikinci beyazperde uyarlaması, ekrana yeni transfer olan karakterle eskisinden de iddialı. Oyunun hayranı olun olmayın, birincisinden cok daha hızlı temposu, daha bol fantastik öğeleri ve özel efektleriyle Kıyamet, bilim kurgu-aksiyon sineması hayranı herkesi koltuğa bağlamaya hazır.

Kategori: Video > Online Film İzle

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)